tirsdag 25. mai 2010

Harmoni i sosiale medier

Harmoni.no har bestemt seg for å kommunisere i sosiale medier og håper på god læring og god dialog med mennesker som er opptatt av det vi er opptatt av. Mennesket bak Harmoni-navnet, det er meg, Lian.






Hvem er jeg?


Jeg er utdannet etter internasjonale standard innen NLP, Life coach, profesjonell coach, og Reiki teacher. Jeg er også PREP-samlivs kursleder fra Samlivssenteret ved Modum Bad. Min yrkeserfaring er som coach, veileder, instruktør, lærer, salgsleder og leder. Jeg har jobbet i samarbeid med NAV Arbeid, som veileder og kursleder med hovedfokus på motivasjon, jobb og ny karriere. Jeg har også jobbet som konfliktløser og motivator, og vært aktiv som ungdomspolitiker. Jeg har skrevet flere artikler om coaching, motivasjon, tankens kraft og samliv, og hun gitt ut en coaching cd. Jeg har selv mann, barn og dyr, og vet at det kan være en balansegang å tilpasse både familie og arbeidslivet.


Hva gjør jeg?


Jeg bruker en kombinasjon av Coaching, NLP og ulike selvutviklingsmetoder i mitt arbeid og for de som ønsker det, kanaliserer jeg elementer som kan være viktig for den enkelte kunden jeg jobber med. Teknikkene jeg bruker er enkle og effektive samtidig som de gir positive resultater og nå ønsker jeg å bruke denne bloggen og andre sosiale medier for å kommunisere med dere som vil lese om disse temaene.

Aller først vil jeg gjerne beskrive de områdene jeg jobber med;

  • Coaching er en guidet prosess som handler om utvikling og din suksess. En coach setter fokus på deg og ditt liv. Du vil bli mer bevisst ditt liv, dine ønsker og dine verdier. Når ditt liv er i balanse fungerer du optimalt.
  • NLP står for Nevro Lingvistisk Programmering og ble utviklet i USA i ’70 årene. I dag er NLP kjent som en av de mest effektive og moderne former for psykologi. Både voksne, ungdom og barn har hatt stor nytte av coaching og NLP for å bli bedre kjent med seg selv, få bedre selvfølelse og selvtillitt i tillegg til å se sine ressurser.
  • Selvutvikling handler om deg og din utvikling. Det å hente fram og bruke dine personlige evner, og utvikle dine sterke sider samtidig som du lever i balanse og harmoni med deg selv.

Denne bloggen ønsker jeg å bruke til å skrive om temaer jeg er opptatt av og så håper jeg noen har lyst til å lese. Etterhvert håper jeg også noen har lyst til å kommentere og skape en dialog sammen med meg. Jeg er spent på deres tilbakemeldinger og ser for meg at jeg har gode muligheter til å lære mye på denne måten.

Takk for besøket - håper du kommer innom igjen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Om du ikke har profil du vil logge deg inn med, så velger du Navn/Nettadresse og da holder det om du skriver inn navnet ditt. Du kan også velge å være anonym.


Takk for at du tar deg tid til å kommentere!