fredag 28. mai 2010

Ny i gamet

Hei, jeg heter Lian Kirksæther og driver firma, Harmoni.no. Hvor selvutvikling står i fokus. Jeg har jobbet med mennesker og vært opptatt av selvutvikling på ulike måter siden 80-tallet.

Nå ønsker jeg å prøve meg med blogging, og jeg er ny i gamet. Håper derfor at dere kan tolerere de feilene, som sikkert vil dukke opp underveis.Jeg skal gjøre mitt beste for å få til en god og nyttig blogg. Dersom du har noen ønsker for tema så gi meg beskjed er du snill.

Hva er så grunnen til at jeg ønsker å blogge. Jo, med blogging ønsker jeg å formidle tanker som kan hjelpe deg og andre til å få et bedre liv. Rett og slett å bli bevisst på ting i livet ditt, og forbedre det selv med enkle grep. Jeg har alltid ønsket å formidle og gjøre ting så enkelt som mulig. Fordi det skal være lett å forstå, enklere å gjennomføre og lettere å vedlikeholde.

Jobb, samliv, kjærlighet, glede, helse og tankens kraft er viktige ting i livet og dette tema jeg liker å jobbe med. Jeg vil komme med små drypp om de forskjellige temaene fortalt på ulike måter, og jeg håper det vil føre til noe positivt både for deg og andre som ønsker å følge bloggen fremover.

Ta vare på deg selv og nyt livet.
Lian

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Om du ikke har profil du vil logge deg inn med, så velger du Navn/Nettadresse og da holder det om du skriver inn navnet ditt. Du kan også velge å være anonym.


Takk for at du tar deg tid til å kommentere!